Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Za mame > Lassig torbe


Poklonite sebi ili svojim voljenima modernu torbu za dijete. Torbe su idealne za kombinaciju sa kolicima te za shopping.

Ovisno o modelu uz torbu dolaze: podloga za presvlaćenje bebe, termo torbica za bočicu, široki remen za nošenje, kukice za kolica, prostrani žmokri džep, vrećica sa patentom.

Kao dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda, Lässig je ocjenjen kao ono žNajbolje za Vaše dijete. Osim inovativnosti i kvalitete, u proizvodnji vodi se etićkim principima i društvenom odgovornošču poklanjajuči posebnu pozornost ekologiji. Š½ele da im se pridružite u našoj brizi za održivost razvoja i pokušajima preobrazbe ekonomskog svijeta.

Njihovi inovativni, vedri i funkcionalni proizvodi, puni duha, idealni su za cijelu obitelj kao i individualce koji preferiraju aktivni životni ritam, a koji su uz to i ekološki osviješteni. Svi njihovi proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša, ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate, a žZelena linija proizvedena je od recikliranog materijala dobivenog od PET ambalaže.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa