Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Košarica

Za mame > Lassig torbe

Poklonite sebi ili svojim voljenima modernu torbu za dijete. Torbe su idealne za kombinaciju sa kolicima te za shopping.

Ovisno o modelu uz torbu dolaze: podloga za presvlačenje bebe, termo torbica za bočicu, široki remen za nošenje, kukice za kolica, prostrani „mokri džep“, vrećica sa patentom.

Kao dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda, Lässig je ocjenjen kao ono „Najbolje za Vaše dijete“. Osim inovativnosti i kvalitete, u proizvodnji vodi se etičkim principima i društvenom odgovornošću poklanjajući posebnu pozornost ekologiji. Žele da im se pridružite u našoj brizi za održivost razvoja i pokušajima preobrazbe ekonomskog svijeta.

Njihovi inovativni, vedri i funkcionalni proizvodi, puni duha, idealni su za cijelu obitelj kao i individualce koji preferiraju aktivni životni ritam, a koji su uz to i ekološki osviješteni. Svi njihovi proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša, ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate, a „Zelena linija“ proizvedena je od recikliranog materijala dobivenog od PET ambalaže.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub