Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Smart Trike


"Prvi izbor 20 milijuna roditelja!" 

SmarTrike® je višestruko nagrađivana i najprodavanija marka tricikla za bebe. Mi stvaramo smart trike dizajne i inovacije za sve uzraste i velićine.

SmarTrike® je predstavio prvi "Grow with Me" guralicu prije više od deset godina i time je revolucionirao kategoriju tricikla za bebe.

Od "Grow with me" tricikli, do skutera za dječake, skutera za djevojćice, bicikla i unutarnjih trampolina - imamo nešto za svakoga.

Prije desetak godina imali smo ideju koja je zauvijek promijenila naćin na koji ljudi doživljavaju baby trike.

Buduči da smo krenuli na putovanje, stalno nastojimo poboljšati našu nagrađivanu inovaciju, tako da možete uživati u jednostavnoj vožnji, upravljati bez napora, imati izdržljiv i prije svega, visokokvalitetni proizvod po pristupačnoj cijeni.

Te su nas guralice dovele daleko iznad svega što smo ikad zamišljali. Odvele su nas u preko 80 zemalja diljem svijeta i do milijuna sretnih roditelja i veselih beba.

U godinama otkako smo zapoćeli naš put, razvili smo jedinstvenu nagrađivanu tehnologiju Touch Steering® za baby trike, nagrađivani Red Dot SkiScooter® i desetke više nagrađivanih proizvoda za bebe, djecu i teenagere.

 


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa