Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Košarica

Nosiljke za bebe > Ergobaby Original 360

Nosiljka za četiri položaja Ergobaby 360 pruža 4 udobna i ergonomska položaja za nošenje djece: na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sjedeći dio osigurava da dijete uvijek bude s nogama u ergonomski ispravnom raskrečenom položaju s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.

Koristi se od rođenja (s umetkom) do 15kg težine.

Maksimalna udobnost za roditelja - novi široki pojas za struk i pojastučene naramenice osiguravaju udobnost i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu.

Udobnost i ispravna ergonomika za dijete - s jedinstveno strukturiranim širokim sjedištem dijete će uvijek biti u za kuk zdravom pravilnom položaju raskrečenih nogu, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku

Model COOL AIR posebno je prozračan i namjenjen nošenju u toplije vrijeme.

Glavne karakteristike:

 • STRUKTURIRANO ŠIROKO SJEDIŠTE – osigurava da dijete u  sva četiri položaja sjedi potpuno ergonomično – s raširenim nogama, s koljenima iznad razine kukova, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku. Mogućnost promjene širine sjedišta uz pomoć gumba omogućava roditelju da prilagodi sjedište djetetovom položaju i veličini.
 • IZNIMNO ŠIROKI POJAS ZA STRUK – Izuzetno ugodni pojas za struk može se nositi visoko ili nisko na struku, prema izboru roditelja i pruža dodatnu podršku za donji dio leđa.
 • NASLON KOJI SE MOŽE PRODULJITI – naslon sjedišta nosiljke može se zarolati prema dolje za nošenje djeteta prime naprijed ili prema gore za nošenje djeteta prema roditelju kako bi pružio dodatnu zaštitu za vrat i glavu djeteta.
 • DEBELE POJASTUČENE NARAMENICE – Pomažu jednolikom raspoređivanju djetetove težine te zajedno s pojasom za struk osiguravaju savršenu udobnost za roditelja.
 • KAPULJAČA ZA SPAVANJE – Pruža podršku za glavu djeteta koje spava, štiti od sunca i pruža veću privatnost za dojenje. To su roditeljima mogućnosti koje roditeljima dobro dođu.
 • Napravljena je od 100% pamuka i može se prati u perilici za rublje.

 

Napomena: umetak se kupuje posebno.

 1. #Blisko nošenje
 2. #Ergobaby
 3. #ergonomska nosiljka za bebe
 4. #fizički kontakt s bebom
 5. #nošenje bebe
 6. #zdravi položaj u nosiljci

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub