Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Košarica

Dječje autosjedalice > Recaro Monza Nova EVO Seatfix

Recaro autosjedalica Monza Nova Evo Seatfix – pouzdana zaštita i izvanredna ergonomija.

Recaro autosjedalica Monza Nova Evo Seatfix autosjedalica je grupe 2/3 i namijenjena je djeci od 3 do 12 godina starosti, odnosno od 15 do 36 kg težine.
Naslon za glavu podesiv po dubini drži glavu djeteta sigurnom čak i kad spava. Specijalni “crash” jastučići, zajedno s pjenom podupiru područje glave i kukova te poboljšavaju raspodjelu opterećenja. Bočne “peraje” s ventilirajućom funkcijom također imaju ulogu absorbera u slučaju bočnog udara. Zahvaljujući ACS (sistemu ventilirnja zraka) vaše će dijete sjediti udobno i sigurno u automobilu s pojasom u tri točke uporišta.

Naslon za leđa Recaro autosjedalice Monza Nova Evo Seatfix raste zajedno s vašim djetetom pružajući pouzdanu zaštitu za glavu, vrat i leđa, kao i sofisticiranu funkcionalnost od cca. 3 do 12 godina.

Sjedalica se može instalirati pomoću Seatfix-a, pojasa automobila u 3 toče te se može koristiti i u automobilima bez Isofix pričvrsnih točaka jednostavnim guranjem Seatfix ručica u sjedalo.

Glavne karakteristike:

 • Maksimalna zaštita od bočnog udara. Optimalna zaštita čak i za stariju djecu.
 • Pojačani nasloni za ruke za optimalnu podršku u području kukova.
 • Udobna pjena za sjedenje savršeno se prilagođava obliku tijela i pruža potrebnu podršku. Visok stupanj udobnosti zahvaljujući ventilirajućoj prozračnoj pjeni koja se koristi u automobilskoj industriji.
 • Ventilacijski sustav osigurava udobnost čak i na toplim danima.
 • 11 visina naslona za glavu.
 • Integrirani Seatfix konektori pružaju dodatnu stabilnost. Omogućuju montiranje na isofix pričvrsne točke i dodano štite dijete od bočnog udara.
 • Vanjske dimenzije ŠxDxV: 56×45-54×67-86 cm

Jamstvo traje 4 godine.

 1. #15-36kg
 2. #autosjedalice
 3. #dječje autosjedalice
 4. #Grupa 2,3
 5. #najsigurnije autosjedalice
 6. #Recaro
 7. #sigurnost djece u prometu
 8. #vožnja djece u autu

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub